Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Από την Κρήτη με αισιοδοξία για την επιτυχία

Εξοπλισμένοι με ισχυρή ενθάρρυνση, προετοιμασία, ηθικό από το Εργαστήρι ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου μαθητές από την Κρήτη http://artiosxima.com , ήρθαν να δώσουν την μάχη του σχεδίου για τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Ευχόμαστε στους νέους καλή επιτυχία στο καθένα ξεχωριστά και καλή πρόοδο στις σπουδές τους. ARTioSxima = http://www.artiosxima.com : Διαβάζουμε από το wesite του: "Το Αρτιο αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών Λυκείου για τις σχολές Αρχιτεκτονικής, Καλων Τεχνών, Πλαστικών Τεχνών, Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων, Γραφιστική, Συντήρηση Έργων Τέχνης, Ανακαίνηση Κτιρίων, Φωτογραφία"
http://artiosxima.com/ergastiri-sxediou/ Οι μαθητές διέμειναν στο Nestorion http://www.nestoriohotel.gr https://goo.gl/maps/EcRd6 Πεντέλης 8, τηλ. +30 2109425010 επισκέφτηκαν τον την γειτονιά του ξενοδοχείου και γευμάτιζαν στο κουτούκι "Καλύψω" Πεντέλης τηλ. +30 2109422513 https://www.facebook.com/artiosxima?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου