Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ανοικτή επιστολή προς φίλους, συνεργάτες, κοντινούς και μακρινούς συνομιλητές του Παλαιού Φαλήρου, επισκέπτες της Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής


Παλαιό Φάληρο, Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε πρώτα απ' όλα να σας ευχηθούμε υγεία και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, καλό Αύγουστο, συνοδευόμενο εάν είναι εφικτό με διακοπές και να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον δείχνετε για το ξενοδοχείο μας.
Εδώ στο Παλαιό Φάληρο ζούμε ένα ακόμα ένα καλοκαίρι ζεστό, έντονο με πολλές δραστηριότητες (καλλιτεχνικές, αθλητικές, συνεδριακές, ιατρικές) στη περιοχή αλλά και ευρύτερα καθώς το Π. Φάληρο διαθέτει σοβαρές υποδομές και συνδέεται εύκολα και γρήγορα με την Αθήνα, τον Πειραιά, την Βούλα, την Βουλιαγμένη κλπ.
Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel μας μέσα από τη θέσπιση 6 θεματικών κύκλων εμπορικών σχέσεων (city break, sea and sun, medical, cultural, nautical and mice [meetings, incentives, conferences, events]) απευθύνεται στην εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά με ικανοποιητικά αποτελέσματα, της θετικής συγκυρίας βεβαίως φέτος για την Αθήνα, συνεπικουρουμένης.

Παράλληλα επιδιώξαμε να βελτιώσουμε την οργάνωσή, τις υπηρεσίες, το εξοπλισμό συνεχώς προσθέτοντας στοιχεία και αξίες που βρήκαν θετική ανταπόκριση από τους πελάτες όπως καινούργιες μοκέτες σε όλους τους διαδρόμους και τα δωμάτια, νέα πέργκολα, βαψίματα, art decor, βελτιωμένο πρωινό, info desk (με ζωντανή τουριστική ενημέρωση και έντυπο υλικό), εξωτερική εξυπηρέτηση με αυτοκίνητο, σύνδεση με επώνυμες τουριστικές επιχειρήσεις των Αθηνών όπως Hop on Hop off , Aegean Glory, ANSA (ενοικιάσεις αυτοκινήτων) κλπ.
Δυναμώσαμε τη συνεργασία μας με αξιόλογα τουριστικά γραφεία.
Συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε στελέχη και εργαζόμενους μεγάλων εμπορικών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων Maran, Costa Mare, της περιοχής επισκέπτες νοσοκομείων και κλινικών Ωνάσειο, Ρέα, συνέδρους διασκέψεων Πλανητάριο, Metropolitan και επισκέπτες εκθέσεων στο Π.Φάληρο (Tae Kwon Do) και ευρύτερα στην Αθήνα. Περιφερειακές ελληνικές αθλητικές και ναυταθλητικές ομάδες του εξωτερικού μείνανε στο Nestorion και ευχαρίστησαν για την πολύ καλή εξυπηρέτηση. Μπορείτε να παρακολουθείτε μέρος των δραστηριοτήτων μας πότε πότε και μέσα από τη σελίδα μας στο fb http://tinyurl.com/ozhtl3c ή το g+ καθώς και να συνδεθείτε με τα μέσα αυτά.
Πιστεύοντας στη θετική ενημέρωση, την θετική ανταπόκριση και την αμοιβαία συνεργασία είμαι στη διάθεσή σας για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα +302109425010 +302109420820 και στο e-mail : sales@nestoriohotel.gr
Με εκτίμηση : Χρίστος Ρουμελιώτης
Τμήμα Πωλήσεων Nestorion Hotel / Πεντέλης 8, Όπισθεν Πλανηταρίου/Metropolitan Hotel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου