Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μια ακόμη ιστορία αγάπης ..

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο έρωτας χτυπά με ταχύτητα κεραυνού ή φτερουγίζει και κάθεται εκεί που του αρέσει.. Αν όλα πάνε καλά και η περίοδος χάριτος αδυναμιών μεταξύ των ερωτευμένων εκπνεύσει, το μέλι αντέξει, η εξομοίωση πετύχει, το πάθος καταλαγιάσει, οι τριβές εξομαλυνθούν, οι διαφορές λυθούν, οι υπόνοιες εξαερωθούν τότε η σχέση οδηγείται σε ένα δεσμό που λέγεται γάμος.. και ο οποίος αν μη τι άλλο και τα 2 μέλη θέλουν να μείνει αξέχαστος.. Ο ρομαντισμός τότε εξακολουθεί να παίζει, η γεωγραφία να δίνει λύσεις, η μυθολογία να εμπνέει και τα λεφτά να λύνουν τα τελευταία υλικά προβλήματα..

Απ' ότι δείχνουν οι αριθμοί, την Ελλάδα όλο και περισσότερα νεαρά ξένα ζευγάρια την επιλέγουν για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Η Σαντορίνη δε, είναι ένα από τα top αγαπημένα μέρη. Θες το νησί με τις αψύς γεωγραφικές κατανομές, θες οι απίθανες υποδομές που δημιούργησε ο ελληνικός τουριστικός κόσμος εκεί και το γαλάζιο που χαρίζει το Αιγαίο, το νησί έχει μεγάλη πέραση και η Κορεάτες πετάνε στον έβδομο γαλανό ουρανό και ονειρεύονται την στιγμή της τελετής με μπόλικη ευτυχία..

Τίποτα βέβαια δεν είναι τυχαίο, η Κορέα από μια φτωχή χώρα που ήταν κατόρθωσε να αναπτυχθεί και οι κάτοικοί της σήμερα να θεωρούνται υψηλής εισοδηματικής τάξης. Η χώρα με τα προϊόντα επικοινωνίας http://tinyurl.com/nuc4d9f που κατασκευάζει ή συνθέτει ως τελικά προϊόντα έχει βοηθήσει τόσο κόσμο να βρει τον ερωτά του και να επικοινωνεί.

Τα βαθύτερα κίνητρα του μεγάλου Έρωτα της Αγγελικής με τον Κορεάτη Κουκ Τζιν ποτέ δεν θα τα μάθει κανείς ! Ναι εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε την σήμερον ημέρα όλα είναι πιθανά να συμβούν (και να το μάθουμε μέσα από κανά fb) (Της αγάπης το τραύμα γιατρεύεται μόνο με μια άλλη αγάπη)..

Η Αγγελική είναι λάτρης της Ελληνικής μυθολογίας και γενικά ό,τι αγγίζει την ιστορία της Ελλάδας. Οι σπουδές της βοήθησαν σ' αυτό, η καταγωγή της από την Σαντορίνη της προσέδωσε το μυστηριώδες και το πέλαγος χάραξε στα μάτια της το γαλάζιο.. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γίνει διαφορετικά παρά έτσι, όσο και "τουριστικό" να φαίνεται, να ξεναγήσει τον αγαπημένο της στα λατρεμένα μνημεία της "μητέρας" Αθήνας : Καλλιμάρμαρο, Ακρόπολη και το Μουσείο της, το αρχαιολογικό Μουσείο, τα σοκάκια της Πλάκας με τις μουσικογευστικές ταβέρνες τους, να του μάθει φυσικά τα απαραίτητα γλυκόλογα ερωτικής επικοινωνίας που είναι κάπως δύσκολο να τα βρει κάποιος ας πούμε σε ένα Samsung.. annyyeonhaseyo oppa (καλημέρα γλυκούλη μου) jeoneum Aggelikirako hamnida, hankuk sarangheyo (με λένε Αγγελική, λατρεύω τη Κορέα), sarangheyo oppa (σ'αγαπώ). κλπ

Ο Κουκ Τζιν, καλλιεργημένος σύγχρονος Κορεάτης περικυκλωμένος και εκστασιασμένος από ένα παράξενο μείγμα πνευματικής και φυσικής ομορφιάς δέχεται τις άπειρες βολές του έρωτα και υποβάλλεται τελικά στη μύηση του και στην αγκαλιά της Αγγελικής φωλιάζει, ως το κυνηγημένο από τη βροχή πουλί του Δία..

Ο Χορός έρχεται να υπογραμμίσει με λόγια και ελληνική μουσική τη χαρά της αγάπης του ζεύγους και ένα καραβάκι θα τους αποβιβάσει αργότερα σε ένα διακριτικό άσπρο σπιτάκι ανάμεσα σ' άλλα http://www.okeanisbeach.gr/ στην Σαντορίνη όπου θα ζήσουν την τελετουργία του γάμου τους έτσι όπως αυτοί την είχαν φανταστεί...

Στο μελλούμενο αυτό ταξίδι συμπρωταγωνιστούν μία Αγγελική και ένας Κουκ Τζιν και πολύ άλλοι Έλληνες και Κορεάτες. Μεταξύ αυτών:

Αγγέλη Μαρία : Συντονίστρια (Korean/Greek)
Μάινας Χαλάλαμπος : http://www.santinotravel.gr/
KBS : KOREAN BROADCASTING SYSTEM http://english.kbs.co.kr/
Hotel Nestorion : http://www.nestoriohotel.gr/ τηλ. +302109425010 sales@nestoriohotel.gr Διαμονή του Κορεάτικου Ζεύγους στη Αθήνα
Many Korean TV Actors of http://english.kbs.co.kr/ like : Hwan Minkyn, Lee Changpae, Ha Cyounghwa etc.
Reportage : Christos Roumeliotis (έπεται συνέχεια) (8 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου