Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ξενοδοχείον Nestorion : Οικονομική λύση διαμονής στο Φάληρο κοντά στο Metropolitan Hospital. Με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, wi-fi και δυνατότητες άμεσης μετακίνησης από και προς:

Το ξενοδοχείο Nestorion +302109425010 βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Πεντέλης 8, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Metropolitan Hospital και δύναται να εξυπηρετήσει άριστα επισκέπτες ασθενών του νοσοκομείου που θέλουν να μείνουν μερικές μέρες κοντά τους και διαθέτουν αυτοκίνητο ή μπορούν να μετακινηθούν με ταξί. 6 λεπτά, 4 χιλιόμετρα. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι +302109420820, sales@nestoriohotel.gr. https://goo.gl/maps/RcPfB http://www.nestoriohotel.gr Δείτε μέρος της δραστηριότητας του hotel στο fb Nestorion Hotel http://tinyurl.com/oahzrsm ή g+. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε οικονομικά και σωστά. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε. Συλλέξαμε για σας μερικές πληροφορίες του νοσοκομείου από το website του:
To Metropolitan είναι ένα σύγχρονο νοσοκομείο που βρίσκεται στη Παραλιακή λεωφόρο στο Νέο Φάληρο. Το Νοσοκομείο αποτελείται από περίπου 230 κλίνες και καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και διαγνωστικά εργαστήρια. Το Metropolitan Hospital συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Η καλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης του κοινού εκφράζεται από την προσέλευση των ασθενών. Το Νοσοκομείο Metropolitan επιλέγουν για την νοσηλεία τους σε ετήσια βάση πάνω από 25.000 ασθενείς ενώ επισκέπτονται τα Εξωτερικά Ιατρεία, τα Διαγνωστικά Τμήματα και το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών πάνω από 150.000 ασθενείς. Το Νοσοκομείο διαθέτει υπερσύγχρονα διαγνωστικά μέσα, τελευταίας κατασκευής, που ελαχιστοποιούν τον χρόνο εξέτασης, καθώς και τα ποσοστά επεμβατικών πράξεων. Για παράδειγμα, με τα μηχανήματα νέας γενιάς που έχει το Νοσοκομείο, μπορούν να αποφευχθούν επεμβατικές πράξεις, όπως οι στεφανιογραφίες με μια αξονική τομογραφία. Τα νοσηλευτικά κρεβάτια, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο, μπορούν να πάρουν θέση πολυθρόνας, πιέζοντας μόνο ένα κουμπί. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Tηλέφωνο +302104809000, Επείγοντα: +302104809199 e-mail: information@metropolitan-hospital.gr Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου 1. Τ.Κ 18547, Ν. Φάληρο, Πειραιάς Περισσότερα : εδώ : http://www.metropolitan-hospital.gr https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zRg6sLstNUwk.kLFlKcNNIUqc (4 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου