Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μια ιστορία μνήμης..

Καλοσωρίσατε στο Π.Φάληρο. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις αξιοθέατες ιστορικές μνήμες της ναυτικής μας ιστορίας που ζει και φωτογραφίζεται με τους μακρινούς συγγενείς της!
26.7.2014 Επίσκεψη στο πλωτό ναυτικό Μουσείο με τους συμπαθέστατους ταξιδιώτες από τη Βέροια Σπύρο και Φωτούλα Λαμπρινού.. Μαζί και ένας Χρίστος. Το Nestorion Hotel Πεντέλης 8, http://www.nestoriohotel.gr +302109420820 sales@nestoriohotel.gr ως γνωστόν απέχει από το ναυτικό μουσείο 2,7 χιλ. ή 8 λεπτά με το αυτοκίνητο https://goo.gl/maps/euH2j ή 1,8 χιλ. με τα πόδια ή 22 λεπτά https://goo.gl/maps/49GS2

Ήταν μια θερμοφορεμένη μέρα στα τέλη του Ιούλη 2014 (Ιουλίου) και η παρέα ξεκίνησε από το Νεστόριο και με ένα απλό αυτοκίνητο άρχισε να κυλά άνετα προς τα πίσω.. βαθειά στο χρόνο.

Το ταξίδι πανεύκολο, ευχάριστο, αφηγηματικό, σύντομο και με συναρπαστική κατάληξη : τη θέα του περήφανου θωρηκτού "Γ.Αβέρωφ" στον όρμο του Π. Φαλήρου.

Τα τελευταία χρόνια ως μουσείο πιά το θωρηκτό Γ. Αβέρωφ δέχεται πολλούς επισκέπτες μνήμης..

Δεν μπορεί ένα ημερολόγιο, μια φωτογραφία, μια εικόνα, μία γωνία, ένα σημείο ένα στοιχείο θα υπάρχει κάπου να μαρτυρά τα γεμάτα αγωνία, απορία, φόβο και ελπίδα μάτια ενός οκτάχρονου (*) που με την οικογένεια του ξεριζώνονταν βίαια από την κοιτίδα του Σμύρνη (1922).

1911 (**) - 2014 : 103 χρόνια. Δεν είναι πολλά. Όλα είναι ζωντανά μέσα μας και οι χωροφύλακες της γεωγραφίας που προκαλούν τους "συνωστισμούς" γνωστοί σε όλους όσους έχουν πόνο, μνήμη και πραγματική γνώση.

(*) Ο οχτάχρονος ήταν ο πατέρας του Σπύρου Λαμπρινού που το θωρηκτό μαζί με άλλους κατόρθωσε να απομακρύνει από την εμπόλεμη ζώνη και να τους αποβιβάσει στην Μυτιλήνη, από όπου θα άρχιζε ο αγώνας δρόμου για την επιβίωση.
(**) : ημερομηνία κατασκευής του θωρηκτού στο Livorno της Ιταλίας.
https://www.facebook.com/pages/Nestorion-Hotel/233688549984945
http://www.averof.mil.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου