Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

The inside look and activity of Nestorion Hotel Palaio Faliro Athens Greece. Breakfast room, bar, lobby, cafe and smoking room, info desk and internet corner, free wi-fi all over

Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Πεντέλης 8, τέρμα Συγγρού 387 στο Πλανητάριο από πίσω διαγωνίως. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι +302109420820, τo site http://www.nestoriohotel.gr/ e-mail : sales@nestoriohotel.gr Δείτε μέρος της δραστηριότητας του στο fb Nestorion Hotel http://tinyurl.com/oahzrsm ή g+. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα και σωστά.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο άλμπουμ είναι ακατέργαστες και αποτελούν άποψη του υπογράφοντος το κείμενο. Δεχόμαστε και παρατηρήσεις. Σκοπό έχουν να ενημερώσουν τον επισκέπτη πως παρουσιάζεται εναλλακτικά το ξενοδοχείο, σε διάφορες φάσεις.

Πολλά πράγματα αλλάζουν καθημερινά. Αυτό συμβαίνει και στα ξενοδοχεία. Η ποιότητα των υπηρεσιών βελτιώνεται, οι εμπειρίες πολλαπλασιάζονται, οι εξυπηρετήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών προς το καλλίτερο και εσωτερικά και εξωτερικά. Καλό είναι λοιπόν να από καιρό σε καιρό να κάνουμε ένα refresh. Και νομίζουμε το fb μας δίνει μια άριστη ευκαιρία δημοσιοποίησης των θεμάτων που μας απασχολούν.

Θέλουμε λοιπόν θεματικά να "φανερώσουμε" μερικές εσωτερικές φωτογραφίες του ξενοδοχείου μας όπως είδαμε ή είδανε τρίτοι ή εμείς.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ (2014) See photo album in fb

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου λάμπουν από καθαριότητα. ο μπουφές των πρωινών είναι πάντα πλήρης και ικανός να ικανοποιήσει την αξιότιμη πελατεία μας. Ο χώρος της αιθούσης των πρωινών αξιοπρεπής και πάντα καθαροστρωμένος με λευκά λινά ναπερόν. Είναι ταυτόχρονα και χώρος εκδηλώσεων όπου κατά καιρούς και ανάλογα με την πελατεία πραγματοποιούνται μικρές εκδηλώσεις, welcome drink, σεμινάρια... Διαθέτει και σαλονάκι.
Το μπαρ βρίσκεται σε ένα έξυπνο εργονομικά σημείο ώστε να εξυπηρετεί και μέσα και έξω ταχύτατα. Η Υποδοχή είναι πολύ συμπαθητική καθώς μερικές φορές επενδύεται με υπηρεσίες extra ατόμου από την ομάδα της οικογενείας.
To lobby είναι αναπαυτικό και εξοπλισμένο με γωνιά internet και info desk που θα βρείτε πολύ χρήσιμο τουριστικό υλικό για την περιοχή και γενικότερα για την Αθήνα. Παντού υπάρχει wi-fi και κλίμα εξυπηρέτησης. To ξενοδοχείο διαθέτει και ειδικό καφε-χώρο καπνιζόντων που δύσκολα θα τον βρείτε σε άλλα ξενοδοχεία!

Στο επόμενο θα σας μιλήσουμε και θα σας δείξουμε πρόσφατη σειρά φωτογραφιών από τα δωμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου