Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Από τα Χανιά στο Παλαιό Φάληρο και πάλι στα Χανιά με υγεία και ικανοποίηση

Από τα μαγευτικά Χανιά στο Παλαιό Φάληρο! Ευχόμαστε στον αγαπητό συνάδελφο Αντώνη και Ελένη Καμηλάκη Υγεία και Δύναμη στη μάχη της εξυπηρέτησης, της άμιλλας και της προκοπής. Στα Χανιά στην όμορφη ακρούλα της Ελλάδας με το έντονο ενετικό χρώμα ο Αντώνη και η Ελένη διατηρούν Μεζεδοπωλείο "ΚΑΒΟΥΡΑΣ" πάνω στη θάλασσα, μπροστά στο μοναδικής ομορφιάς ενετικό λιμάνι. Εκεί όταν το επισκεφθείτε μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά παραδοσιακά μεζεδάκια φτιαγμένα με πολύ μεράκι, θαλασσινά και καταπληκτικές ποικιλίες με συνοδεία ούζου ή ντόπιου κρασιού. Ακτή Τομπάζη 1, 73100, Παλιό Λιμάνι +302821028668 info@kavouras-tavern.com http://www.kavouras-tavern.com/greek/index.html
Η διαμονή του κ.Αντώνη και της κ.Ελένης στο Nestorion http://www.nestoriohotel.gr/ Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, +302109425010 info@nestoriohotel.gr άφησε τις καλλίτερες εντυπώσεις και εκφράστηκε με τα καλλίτερα λόγια: "Πολύ ωραία όλα - ευχαριστούμε" ..
Στο καλό φίλοι μας με υγεία και γρήγορα καλή αντάμωση στα μέρη σας!
Η ομάδα του προσωπικού του ξενοδοχείου.
(14 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου