Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

To Nestorio υπέρ των συνεργιών: Techonomy Time for Synergies !

Με τη μέθοδο της εικονικής χειραψίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του 16ου συνεδρίου infocom world 2014 media "Techonomy Time for synergies! που πραγματοποιήθει χθες 21/10/2014 στο Divani Caravel Hotel  http://tinyurl.com/myz3rf4 για την άψογη οργάνωση, το πλούτο και το πλήθος των επιλεγμένων θεμάτων και ομιλητών. Ο όρος "εικονική χειραψία" εισήγαγε στη γλώσσα μας ο εξαίρετος ομιλητής-οργανωτής marketing director, Yannis P.Triantafyllou http://www.toatomo.info/   http://www.facebook.com/toatomoconsulting  +306937252420 ytriantafyllou@atomo.info και την βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρουσα, περιεκτική και ικανή να περιγράψει ανθρώπινα συναισθήματα ικανοποίησης, ηθικής επιβράβευσης, εμπιστοσύνης και γιατί όχι θαυμασμού ύστερα από την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος Social Marketing in Business.
Το work shop παρακολούθησαν νέοι marketers, στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες του χώρου. Στην αλυσίδα της κωδικοποιημένης ενημέρωσης - εκπαίδευσης πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας και social media καταπληκτικά και λίαν ιδεογενεσιουργικά ήταν τα workshops των Σάκη Σεραφείμ, "Καινοτομικές εφαρμογές επιχειρηματικότητας Β2Β2Β, Β2Β2C & C2B2C και τρόποι αξιολόγησης των επιλογών σας" και της Ελίνας Γιαχαλή "My Success Social Business Plan". Μεστές πληροφοριών και καινοτομιών ήταν και ομιλίες στελεχών επώνυμων εταιρειών στο εν λόγω συνέδριο. (28 φωτογραφίες)























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου