Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση πολιτισμού ομάδων θεάτρου από Καλαμαριά και Πολιτισμού από Μολδαβία στο ποντιακό τριήμερο Καλλιθέας και διαμονή στο Nestorion Hotel σύνορα Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου

Εξαιρετική σύνθεσης και απόδοσης ήσαν οι ομάδες θεάτρου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και Συλλόγου Ελληνικού Πολιτισμού Μολδαβίας που προσκλήθηκαν για το ποντιακό τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου από τον Παμποντιακό Σύλλογο "Η Αργώ" Καλλιθέας! http://www.argo-pga.org/ Οι ομάδες διέμειναν, όπως κάθε χρόνο, στο ξενοδοχείο Nestorion στα σύνορα Καλλιθέας! http://www.argo-pga.org/ Οι ομάδες διέμειναν, όπως κάθε χρόνο, στο ξενοδοχείο Nestorion στα σύνορα Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου http://www.nestoriohotel.gr/ τηλ +302109420820 και χάρισαν στο φιλοποντιακό και όχι μόνο κοινό της Καλλιθέας άπειρες στιγμές κεφιού, και νοσταλγικής γλυκιάς μουσικής και τραγουδιών από τα μέρη τους! (23 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου