Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Φάληρο : Φανταστικός προορισμός για συνδυαστικό τουρισμό, επισκέψεις στην Αθήνα, Αττική, Πελοπόννησο. Hotel Nestorion: η απόλυτη προσφορά για το καλύτερο στη κατηγορία του. H ιδανική γειτνίαση και εξυπηρέτηση για Ωνάσειο, ΡΕΑ, Metropolitan Hospital, Ιατρικό Φαλήρου!

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ VALUE FOR MONEY.  Πλησιάζουμε προς το τέλος του (τουριστικού) έτους 2014 και δικαίως ο κόσμος της υποδοχής και της φιλοξενίας - άλλος λίγο άλλος πολύ - έμεινε ικανοποιημένος από τις πληρότητες που σημείωσαν τα καταλύματά του (ξενοδοχεία κλπ)
To Nestorion http://www.nestoriohotel.gr/ Pentelis 8, Palaio Faliro, Athens, Attica, +302109425010 sales@nestoriohotel.gr info@nestoriohotel.gr θέλει να υπογραμμίσει ότι όποιοι και αν είναι οι λόγοι επίσκεψης των πελατών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, το ξενοδοχείο προσπαθεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό σε όλους. Προσθέτει συνεχώς αξίες στα προϊόντα και τις παροχές του. Οι τιμές του παραμένουν σταθερές, λογικές, πιστές στην αρχή value for money.


Το μίγμα των πελατών του ξενοδοχείου συνίσταται από city break (ers) τουρίστες των Αθηνών, από ξένους περαστικούς για διακοπές στην υπόλοιπη Ελλάδα, από ναυτεργάτες και στελέχη ναυτιλιακών και άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, από ασθενείς και συνοδούς αυτών στο Ωνάσειο, το Metropolitan Hospital, το ΡΕΑ, από ετοιμόγεννες ή λεχώνες της κλινικής ΡΕΑ, γιατρούς καθώς και επισκέπτες του Φαλήρου και των Αθηνών γενικότερα για αθλητικούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και συνεδριακούς λόγους.

Σε όλο αυτό το κόσμο λοιπόν που περνά από το Nestorio και που με πολλούς από αυτούς επικοινωνούμε μέσω social media, e-mails, τηλέφωνα κλπ, τους ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή του προϊόντος μας και των προσπαθειών μας. Tους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε πιστά την πολιτική της πρόσθεσης αξιών στο προϊόν και τις υπηρεσίες μας προς όφελός των.

REMEMBER 10 STRONG POINTS OF OUR FACILITIES AMONG OTHERS

1. 28 Renewed rooms with new floor covering
2. 28 Double or twin beds with nice cover beds
3. 28 Fully equipped rooms (bath tube or shower toilettes, mini fridge, bath amenities, TV) TV Greek numeric and Russian Channels
4. High speed wi-fi in all rooms and sections of the hotel and outside
5. 24-hour Reception, first rang room for smokers, breakfast buffet room)
6. Communication in Greek, English, French, German, Russian languages
7. Free of charge mini journey in marina Faliro's areas and in the local city for the carriers of this message (number 7)
8. Creative non commissionable proposals for excursions for the carriers of this message (number 8)
9. Free of charge parking area in front of the hotel.
10. Free consulting and ideas for the professional use of Social Media. (4 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου