Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ερωτικό Φεστιβάλ Αθήνα 19-22 Δεκεμβρίου 2014 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do (TKD) στο Παλαιό Φάληρο. Για διανυκτερεύσεις κοντά στο φεστιβάλ Nestorion Hotel, Pentelis 8, τηλ. +302109420820

COMING SOON ! Στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Διαμονή για τους εκθέτες και επισκέπτες από το εξωτερικό και την επαρχία του ερωτικού φεστιβάλ που θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου από 19-22 Δεκεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Nestorion Hotel https://goo.gl/maps/YX4ft http://www.nestoriohotel.gr/, Pentelis 8, Palaio Faliro Athens Greece, +302109420820 +302109425010 ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ info@nestoriohotel.gr sales@nestoriohotel.gr

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το γήπεδο ΤΑΕ TWON DO βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού.
Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται ακριβώς από την πίσω μεριά του Ευγενίδειου Ιδρύματος στο επόμενο τετράγωνο προς το Δέλτα Φαλήρου ή πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel.
-ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
https://goo.gl/maps/YX4ft
α. ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ από το ξενοδοχείο βαδίζετε την Ζεφύρου που τελειώνει στην Πεντέλης μέχρι την αρχή της και στρίβετε δεξιά (στo γήπεδο μπάσκετ) διασχίζετε παράπλευρα το Village Φαλήρου και βρίσκεστε στην είσοδο του Κλειστού Γήπεδου Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)
β. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από την υπόγεια διάβαση της Συγγρού ακριβώς μπροστά από το Ευγενίδειο Ίδρυμα διασχίζετε την πεζογέφυρα από την είσοδο της στη Λεωφόρο Συγγρού στα αριστερά σας θα δείτε το Γήπεδο και κάνετε ένα μικρό κύκλο για να εισέλθετε από την πλευρά του Village.
-ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
https://goo.gl/maps/NY5Ta
Ακολουθείστε την Αεροπόρων ή την Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου για να βρεθείτε στα φανάρια της οδού Φιξ. Θα περάσετε κάτω από την Ποσειδώνος και στα πρώτα φανάρια θα στρίψετε άριστερά την παλιά Πωσειδώνος. Στα πρώτα φανάρια (περίπου 100 μέτρα) θα στρίψετε δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα προς Κλειστό Γυμναστήριο, προκειμένου να εισέλθετε στην είσοδο του πάρκινγκ του γηπέδου Tae Kwon Do (απέναντι από τα Village Cinemas). https://goo.gl/maps/YX4ft
δ. Οδηγίες πρόσβασης για επισκέπτες του φεστιβάλ :
http://www.erotic-festival.com/location/accesibility

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου