Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νεστόριο : το ξενοδοχείο που βρίσκεται πολύ κοντά στη κλινική Ρέα Παλαιό Φάληρο και δύναται σωστά και οικονομικά να εξυπηρετήσει ενδιαφερόμενους και δια ιατρικό τουρισμό..

Τι σχέση μπορεί να έχει το Nestorion Hotel με τον ιατρικό τουρισμό; ή καλλίτερα θα λέγαμε με την εσωτερική μετακίνηση ενδιαφερομένων προς μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής; και αξιοπρεπούς διαμονής τους σε ξενοδοχείο; Και όμως η μεγάλη γυναικολογική κλινική Ρέα στο παλαιό Φάληρο που διαθέτει πολύ καλό και εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό με προδιαγραφές και υποδομή κάνει τη διαφορά και συνδέει το ξενοδοχείο μας, άτυπα, με το θέμα αυτό. Από το πελατολόγιο του Nestorion είναι αρκετές οι περιπτώσεις γυναικών και ζευγαριών από νησιά και επαρχιακές πόλεις που βρίσκουν καταλληλότατο το οικογενειακό φιλικό περιβάλλον του ξενοδοχείου μας καθώς και την άμεση γειτνίασή του από τη κλινική και το προτιμούν.

Το Νεστόριον διαθέτει προσεγμένα και πολύ καθαρά δωμάτια, ησυχία, ζεστασιά και φιλικό περιβάλλον . Το πρωινό του είναι πλήρες από ζεστό και κρύο μπουφέ με αλλαντικά, αυγά, τυριά κρέμες, φρούτα και τα κλασσικά μαρμελάδες βούτυρο ψωμί, φρυγανιές μέλι κλπ.
'Ενα άλλο σημαντικό plus που προσφέρομε από αυτόν εδώ τον ηλεκτρονικό χώρο με τη παρουσίαση αυτού του post είναι για παραμονές άνω των 5 ημερών σε ζευγάρια ή μονήρης 15% έκπτωση επί των τιμών πόρτας καθώς και ένα mini tour γνωριμίας με τα αξιοθέατα του Παλαιού Φαλήρου. Φυσικά έχουμε προτάσεις και για τουρισμό στην Αθήνα μέσω συνεργατών μας.
Αυτή λοιπόν είναι η δικιά μας εκδοχή ενός μικρού άτυπου προγράμματος mini ιατρικού τουρισμού γιατί όχι;
Σχετικά links:
https://goo.gl/maps/QOtW7 (Nestorion 8, Pentelis 17, Rea)
http://www.reamaternity.gr/ : Πιστοποιημένη κλινική για ιατρικό τουρισμό από τον θεσμό Temos, περισσότερα συμβουλευτείτε ή τον προσωπικό σας ιατρό.
http://www.bluebirds.gr/ayksisi-iatrikoy-toyrismoy-gia-ypoboithoymeni-anaparagwgi-stin-ellada.aspx
http://www.nestoriohotel.gr/ +302109420820 Pentelis 8 Palaio Faliro info@nestoriohotel.gr sales@nestoriohotel.gr book by telephone now. https://goo.gl/maps/RVvva
http://www.booking.com/hotel/gr/nestorion-hotel-athens.html
SEARCH NESTORION HOTEL IN BOOKING COM BOOK NOW.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου