Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

32os Μαραθώνιος

Ο μεγάλος νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου ήταν φέτος ο Κενυάτης Φέλιξ Κάντι ο οποίος κάλυψε τη διαδρομή του Μαραθωνίου σε χρόνο 2:10:36. Ο χρόνος αυτός αποτελεί ρεκόρ αγώνα αλλά και διαδρομής, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!
Πρώτος Έλληνας δρομέας ο Χριστόφορος Μερούσης με χρόνο 2:25:14 - Πάνω από 35.000 δρομείς στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών φέτος, χιλιάδες οι συμμετέχοντες από το εξωτερικό.
Και φέτος λοιπόν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με πολύ καλές τουριστικές και οικονομικές προεκτάσεις που βρίσκουν την Αθήνα να χαμογελά και να ελπίζει σε καλλίτερες μέρες..
Από το Nestorion Hotel καλημέρα στον ήλιο καλημέρα στους εκατοντάδες άξιους μαραθωνοδρόμους. http://www.nestoriohotel.gr/ +302109420820 Pentelis 8 Palaio Faliro info@nestoriohotel.gr sales@nestoriohotel.gr https://goo.gl/maps/RVvva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου