Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πάμε παραλία με ήλιο, πάμε Π.Φάληρο Nestorio, πάμε βιβλίο..

Μια ηλιόλουστη και γαλαζιοστεφανωμένη μέρα στο Παλαιό Φάληρο και την "Πεντέλη" της. 
Με τα βιβλιοπωλεία (ή βιβλιοφαγεία) και τα βιβλία τους θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις.. οι οποίες να διανθίζονται και με χιούμορ! Ανακαλύψαμε λοιπόν τις ξεκαρδιστικές ατάκες πελατών σε βιβλιοπωλεία γραμμένες από την Jen Cambell εκδόσεις "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" στο βιβλιαράκι με τίτλο "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΙ" τρώγεται με πολύ όρεξη σε όλα τα βιβλιοφαγεία!
http://www.metaixmio.gr/products/2726--.aspx


ΠΕΛΑΤΗΣ: Με στεναχωρεί που τα βιβλία για μεγάλους δεν έχουν εικόνες. Μεγαλώνεις με εικονογραφημένα βιβλία και ξαφνικά δεν υπάρχουν πια.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ:...Ο κόσμος είναι πολύ σκληρός.
Από το Nestorio καλό σας βραδάκι και καλό Σαββατοκύριακο με βιβλιοφαγεία σαν αυτή από ΤΑ ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ: της Μαργαρίτας Λυμπεράκη, ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ: της Ιωάννας Καρυστιάνη, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΧΥΛΙΑ: της Ρόζαμουντ Πίλτσερ, ανεπιφύλακτα ποιοτικά και συστημένα από ειδικό.
http://www.nestoriohotel.gr/ Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, Πίσω από το Πλανητάριο τηλ.+302109420820 sales@nestoriohotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου