Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το ξενοδοχείο Nestorion σας περιμένει στο Παλαιό Φάληρο ή το Νέο να σας φιλοξενήσει και μέσω της Συγγρού να σας καθ'οδηγήσει να φθάσετε γρήγορα στο Σύνταγμα στη Πλάκα στην Ακρόπολη και όπου αλλού κάνει η καρδιά σας κέφι!

Το Φάληρο το Παλιό ή το Νέο έχει σχέση καρδιάς με την Αθήνα και τα ιστορικά της σημεία - μνημεία. Δεν υπάρχει πελάτης του Νεστορίου και επισκέπτης του Παλαιού Φαλήρου που να μην θέλει να μεταβεί στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, στην ίδια την Ακρόπολη, στην Πλάκα, στο Σύνταγμα, στο Μοναστηράκι. Η Αθήνα φέτος πολύ το χαίρεται. Τα κόκκινα τα κίτρινα, τα μπλε και τα άλλα μονόχρωμα ή πολύχρονα τουριστικά λεωφορεία της ήρεμα κυλούν στους δρόμους της μεταφέροντας τα μάτια πολλών διψασμένων της υφηλίου περιηγητών να δουν τα λείψανα της ιστορίας του περήφανου αυτού τόπου.
Το ξενοδοχείο Nestorion σας περιμένει στο Παλαιό Φάληρο ή το Νέο να σας φιλοξενήσει και μέσω της Συγγρού να σας καθ'οδηγήσει να φθάσετε γρήγορα στο Σύνταγμα στη Πλάκα στην Ακρόπολη και όπου αλλού θέλει η καρδιά σας να πάει.. http://www.nestoriohotel.gr/ +302109425010 info@nestoriohotel.gr sales@nestoriohotel.gr map https://goo.gl/maps/17mLL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου