Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές προς όλους τους συνεργάτες, πελάτες, εμπορικούς εταίρους του Nestorion Hotel της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου και ευρύτερα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Χαρούμενες γιορτές σε όλους τους συνεργάτες Nestorion Hotel http://www.nestoriohotel.gr/ +302109425010 sales@nestoriohotel.gr (πελάτες, εμπορικούς εταίρους) που με τον ένα ή άλλο τρόπο μας στηρίζουν. Αναφερόμεθα στους ανθρώπους των παρακείμενων συνεδριακών χώρων του Ευγενιδίου Ιδρύματος, του Metropolitan Hotel, του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου, του προσωπικού και των ιατρών των Νοσοκομείων Ωνάσειου, Ρέα, Athens Vision, Orasis, Iatriko Falirou, Metropolitan Hospital, των διαφόρων ναυτιλιακών εταιρειών και ιδιαίτερα της Maran, Delta Tankers, Costa Mare, Onassis Olympic Ships και άλλων, των εστιατορίων της περιοχής, των περιπτερούχων, των καταστημάτων, των ανθοπωλείων της γειτονιάς, των ναυτικών ομίλων, των συλλόγων, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, των τεχνικών εταιρειών Terna και Impregilo (Ιδρύματος Νιάρχου) και φυσικά πολλών στελεχών επιχειρήσεων από την στερεά και νησιωτική Ελλάδα.
Χαρούμενες γιορτές γεμάτες υγεία και στους νοσηλευθέντες και συνοδούς και επισκεπτών των παρακειμένων νοσοκομείων που διέμειναν στο Nestorion και μοιραστήκαμε χαρές βελτίωσης της υγείας των καθώς και γεννήσεων..
Merry Christmas and happy the New Year 2015 for our friends (tourists, delegates mice, city break visitors of Athens and Palaio Faliro)
Σε όλους ο νέος χρόνος ας είναι με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες ελπίδες, χαρές, αισιοδοξία και αγώνα για το καλλίτερο και ανθρώπινες αξίες στο σάκο του κάθε ενός από εμάς ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουμε το γενικό καλό.
Με εκτίμηση
Η διευθυντική και λειτουργική ομάδα του Nestorion Hotel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου