Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά στη γυναικολογική κλινική Ρέα βρίσκεται το ξενοδοχείο Nestorion για να εξυπηρετήσει στα άνετα και πεντακάθαρα δωμάτιά τους επισκέπτες, εγκύους και ασθενείς του νοσοκομείου.

Σας ομιλεί το Nestorion Hotel, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο http//www.nestoriohotel.gr +302109425010 info@nestoriohotel.gr
Έχουμε πολλούς λόγους να υποστηρίζουμε τους γείτονές μας και να τους ευχαριστούμε επίσης. Εννοούμε την Γυναικολογική Κλινική Ρέα, Πεντέλης 17 & Λ. Συγγρού 383 , Παλαιό Φάληρο http://www.reamaternity.gr/ +302109495000 info@reamaternity.gr
Εμείς εδώ στο ξενοδοχείο με κάποιο τρόπο ζούμε την χαρά και την αγωνία των εγκύων που είναι ιατρική παρακολούθηση από τους γυναικολόγους ιατρούς των.
Μένουν για λίγες μέρες στα άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου μας που βρίσκεται πολύ κοντά αναμένοντας το ευχάριστο γεγονός της γέννησης.
'Άλλες γυναίκες, λεχώνες πλέον, χρειάζεται λίγο να τις φροντίσει ο γιατρός τους και να διαμείνουν και αυτές λίγο στο ξενοδοχείο με τον σύζυγό τους.
Είναι αφάνταστη η χαρά που γεμίζει τα πρόσωπα και τις καρδιές της νέας μητέρας του πατέρα και των συγγενών που τους συμπαραστέκονται.

"Ήρθε και o γιος αναφωνεί ο Βαγγέλης από το Γαλαξίδι όλο ενθουσιασμό. Αυτό ήθελα! Ναι και ως έκπληξη ακόμα. Δεν ήθελα να το ξέρω από πριν"! μαμά και γιος να ζήσουν!
Σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν γινόμαστε και μεις "νονοί"  τους χαρμόσυνου γεγονότος και χαιρόμαστε αφάνταστα!
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε και η Σοφία από το Ηράκλειο που πέτυχε η εξωσωματική της ύστερα από ευγενές πάντρεμα το Κρητικό της Πείσμα και της επιτυχούς προσπάθειας των ειδικών γιατρών της ΜEEN.
"Σελόσια με λένε
και τ' άνθη μου θυμίζουνε Σοφία..
δύο φορές τη βδομάδα θέλω πότισμα
και αντέχω έτη 100-ν+τρία.."
Συγκινητική είναι και η ιστορία της Barbara που απέκτησε δίδυμα ύστερα από 3 χρόνια ιατρικού αγώνα και φυσικά δικιά της δύναμης. Διαβάστε παρακαλώ το περιστατικό στο τεύχος 7 (Φθινόπωρο 2014) του περιοδικού Realady της κλινικής.
Με την ευκαιρία του άρθρου αυτού θέλουμε να δια διαβεβαιώσουμε τους αναγνώστες επισκέπτες του ιστότοπου μας για την εμπιστοσύνη που θρέφουμε και μεις ως στελέχη του ξενοδοχείου προς την κλινική Ρέα το επιστημονικό και ιατρικό της προσωπικό και έχουμε λόγους να το λέμε.. Παρακαλούμε επισκεφτείτε το site της κλινικής για ειδική ενημέρωση http://www.reamaternity.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου