Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Και από την face book ενθάρρυνση για τις διαφημίσεις μας

Εμπορικό μεν, πολύ ενθαρρυντικό δε! Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του fb κολοσσού για την κατάταξη του λογαριασμού του Nestorion Hotel ανάμεσα στους 2.000.000 ποιοτικούς διαφημιζόμενούς του! Λάβαμε από το fb την παρακάτω επιστολή:
"Christos, σας ευχαριστούμε. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότεροι από δύο εκατομμύρια διαφημιζόμενοι στο Facebook, και εμείς έχουμε απλά δύο λέξεις να σας πούμε: σας ευχαριστούμε. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να σας παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, ώστε να δημιουργείτε θέσεις εργασίας και ευκαιρίες στην κοινότητά σας και να βοηθήσετε αυτό τον κόσμο να κάνει ένα βήμα μπροστά. Sheryl Sandberg Επικεφαλής επιχειρησιακών λειτουργιών Mark Zuckerberg Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Thank You There are now more than two million active advertisers on Facebook, and we have just two words to say to each one of you: thank you."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου