Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αθήνα τουρισμός city break athens Welcome March be so kind with us and let us see Athens and its exceptional beauty. Nestorion Hotel for smart accommodation

Καλό Μάρτη fb φίλοι του Nestorion Hotel http://www.nestoriohotel.gr / με υγεία, ταξίδια, Τουρισμό και Οικονομία! Είθε τα πιο Καλά!
Ο Μάρτης είναι ο Μήνας για τον οποίο η λαϊκή σοφία έχει εφεύρει και αφιερώσει πλήθος παροιμιών τόσες πολλές που δανείζει ακόμα και τον Απρίλη! Φαίνεται ότι η σταδιακή μεταβατικότητα του καιρού από το χειμώνα προς την άνοιξη και το όλο και πιο συχνό άνοιγμα του ουρανού προς το ξάστερο και γαλάζιο, χωρίς να λείπουν τα ξαφνιάσματα, παράγει τις πολλές παροιμίες. Μετατρέπουμε εδώ μία "Μάρτης κλαμένος, θεριστής (τουρίστας) χαρούμενος"!
Από τουριστικής πλευράς οι ειδικοί που μελετούν τα νούμερα μιλάνε για αύξηση των τουριστών στην Αθηνά φέτος, και αυτό είναι ευχάριστο που αν όλα πάνε καλά οι επιχειρήσεις και οι φορείς θα δουν καλλίτερες μέρες αρκεί η διαχείριση της προστιθέμενης αξίας να είναι χρηστή και με πρόγραμμα έστω και για μικρής κλίμακας επενδύσεις.

Παρακάτω διαβάστε άρθρο του κυρίου Κουσουνή της εφημερίδας Καθημερινής για τον τουρισμό της Αθήνας φέτος.
Συνάμα ξεφυλλίστε και το μικρό άλμπουμ φωτογραφιών έτσι όπως είδε σήμερα την πανέμορφη πλατεία Συντάγματος και την τελετή αλλαγής της φρουράς ένας ερασιτέχνης φωτογράφος.

Για την Βουλή πρώην Παλιά Ανάκτορα και την Πλατεία Συντάγματος πρώην Πλατεία Μουσσών φιλοδοξούμε στο μέλλον να υπογραμμίσουμε με το δικό μας λόγο μερικά ιστορικά και φυσικά σημεία από τουριστικής πλευράς.
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την Βουλή θα βρείτε στο παρακάτω link:
http://foundation.parliament.gr/central.aspx?sId=106I344I938I646I434770

Σημ. To Nestorion Hotel, Pentelis 8 Palaio Faliro, +302109425010, info@nestoriohotel.gr, http://www.nestoriohotel.gr απέχει από το Σύνταγμα λίγες στάσεις με το Β2 λεωφορείο ή το Tram και είναι ιδανικό σημείο διαμονής επισκεπτών του Συντάγματος. Είναι ένα ξενοδοχείο που δεν είναι μέσα στην πόλη αλλά ούτε και έξω από αυτήν. Ταυτόχρονα είναι δίπλα στη θάλασσα και συνδυάζει επισκέψεις μνημείων, καθαρό αέρα και θάλασσα καθώς και ένα υπέροχο πάρκο θα λέγαμε ένα από τα καλλίτερα των Βαλκανίων το Πάρκο του Παλαιού Φαλήρου. Επίσης το Ιστορικό Πολεμικό Μουσείο "Θωρηκτό Αβέρωφ" και τη μαρίνα Φλoίσβου. Σύντομα και το υπέροχο αρχιτεκτονικό τοπίο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το 2016 θα είναι εν λειτουργία.

Περισσότεροι τουρίστες αναμένονται φέτος στην Αθήνα. Αρθρο της Καθημερινής 1/3/2015 από ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ http://tinyurl.com/p5ctuwh.

Υπό προϋποθέσεις ο αριθμός των τουριστών στην Αθήνα θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά και τη φετινή χρονιά, εκτιμά ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, Αλέξανδρος Βασιλικός.
Η πιο σοβαρή ένδειξη που ενισχύει αυτή την εκτίμηση είναι το γεγονός ότι οι αεροπορικές συνδέσεις προς τον αθηναϊκό προορισμό βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρυσι, χειμώνα και καλοκαίρι.

Άλλωστε και το 2014 αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που η τουριστική κίνηση στην Αθήνα κινήθηκε έντονα ανοδικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 2014 ο αριθμός των διεθνών τουριστικών αφίξεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας αυξήθηκε κατά 29,4% φθάνοντας τα 3,39 εκατ., σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Το ίδιο έτος ο αριθμός των διεθνών τουριστικών αφίξεων στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας (χωρίς να υπολογίζονται οι αφίξεις στην Αθήνα) αυξήθηκε κατά 11,4% φθάνοντας τα 11,19 εκατ.
Επίσης, τα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού δείχνουν ότι η μέση πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων αυξήθηκε κατά περίπου 20% έναντι του 2013. Συγκεκριμένα, η μέση πληρότητα σε όλες τις κατηγορίες των ξενοδοχειακών μονάδων παρουσίασε σημαντική αύξηση με αποτέλεσμα να καλυφθεί περίπου το 50% με 60% των απωλειών των διανυκτερεύσεων από το 2008, οπότε ήταν η τελευταία καλή τουριστική χρονιά από κάθε άποψη της Αθήνας. Παράλληλα, πέρυσι βελτιώθηκε αισθητά και η άποψη της κοινής γνώμης για τον προορισμό της Αθήνας.
Πάντως, η Ένωση επισημαίνει πως οι ξενοδοχειακές τιμές δεν κινήθηκαν με τους ίδιους ανοδικούς ρυθμούς. Επιπλέον, έως σήμερα η ζήτηση και η πληρότητα κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και σημειώθηκαν μικρές απώλειες κατά περίπτωση, όπως για παράδειγμα μικρών γκρουπ συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων κατά την πρόσφατη περίοδο των βουλευτικών εκλογών, και ανακόπηκε κάπως ο ρυθμός της ζήτησης και των κρατήσεων. Ο κ. Βασιλικός εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία πως τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά και για τους επόμενους μήνες. Η ζήτηση είναι προς το παρόν καλή και αναμένεται καλή πληρότητα, όπως εκτιμά, εάν υπάρξει πολιτική και κοινωνική σταθερότητα και εάν οι ξένες αεροπορικές εταιρείες επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους για αύξηση του αριθμού των πτήσεών τους προς Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου