Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

3-ήμερη εκδρομή στην Αθήνα. Επισκέψεις σε μνημεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Κοινοβούλιο. Έξυπνη παραμονή στο Παλαιό Φάληρο Nestorion δίπλα στο Πλανητάριον και από κεί επισκέψεις Ακρόπολις κ.ά.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NESTORION https://goo.gl/maps/8gNED

Ένα από τα πιο πολύ επισκέψιμα σημεία της Αθήνας όλο το χρόνο είναι το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα. Ιδιαιτέρως δε κατά την εκδήλωση της Αλλαγής της Φρουράς. Το μνημείο αυτό αποφασίστηκε να γίνει από την δικτατορία του Θεοδώρου Πάγκαλου στις 3 Μαρτίου 1926 και εγκαινιάστηκε στις 25 Μαρτίου 1932 από την κυβέρνηση Ανδρέα Μιχαλακοπούλου. Ως κεντρικό θέμα υιοθετήθηκε τελικά η πρόταση του γλύπτη Φωκίωνα Ροκ που συμβόλιζε τον αγώνα του λαού στο σώμα του "εκτάδην κείμενου" άγνωστου στρατιώτη που έπεσε υπέρ της πατρίδος αλλά παραμένει ζωντανός και έτοιμος να αγωνιστεί.  Η θέση του μνημείου επιλέχτηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο με βάση παράδειγμα του Παρισιού.


Εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι τουρίστες καθώς και μαθητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδος και της Ευρώπης παρακολουθούν την εκδήλωση αλλαγής φρουράς και βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά στο μνημείο και το επιβλητικό κτίριο των Παλαιών Ανακτόρων και του σημερινού Κοινοβουλίου των Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ FACE BOOK TOY NESTORION  http://tinyurl.com/pn4dm7o

Η Αθήνα σας περιμένει: Μόνοι, με την οικογένεια σας, με παρέα, με σύλλογο, με σωματείο, με ΚΑΠΗ κλπ. πχ 3 ημέρες εκδρομή στην Αθήνα με ξενοδοχείο, πρωινό, ξεναγήσεις είναι ένα υπέροχο όνειρο για υλοποίηση. Το Φάληρο κάνει καλό.

Τιμές ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων και τη διάρκεια παραμονής.

Σημείωση. To Nestorion Hotel, Pentelis 8 Palaio Faliro, +302109425010, sales@nestoriohotel.gr, info@nestoriohotel.gr, http://www.nestoriohotel.gr/ απέχει από το Σύνταγμα λίγες στάσεις με το Β2 λεωφορείο ή το Tram ή το Hop on Hop off τουριστικό λεωφορείο και είναι ιδανικό σημείο διαμονής επισκεπτών της πλατείας Συντάγματος, του Μουσείου της Ακροπόλεως κλπ.

Στη περιοχή του Νεστορίου ΥΠΑΡΧΕΙ και ΧΩΡΟΣ για PARKING και ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ. Το NESTORION διαθέτει ιδιωτικό χώρο parking για ΙΧ. To ξενοδοχείο δεν είναι μέσα στην πόλη αλλά ούτε και έξω από αυτήν. Ταυτόχρονα είναι δίπλα στη θάλασσα και συνδυάζει επισκέψεις μνημείων στην Αθήνα και Σούνιο.

Το Παλαιό Φάληρο διαθέτει πάρκο από τα καλλίτερα των Βαλκανίων. Επίσης κοντά βρίσκεται στο Ιστορικό Πολεμικό Μουσείο "Θωρηκτό Αβέρωφ" και τη μαρίνα Φλοίσβου. Απέναντι από το ξενοδοχείο προς την πλευρά της Καλλιθέας ανεγείρεται το υπέροχο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την νέα Εθνική Λυρική Σκηνή και Εθνική Βιβλιοθήκη που από το 2016 θα μπει σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου