Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στάδιο κλειστό Φαλήρου Ταε Κβον Ντο, έλαβε χώρα φέτος το AthensCon 3&4 Δεκεμβρίου 2016

Για δεύτερη χρονιά λαμβάνει χώρα το AnthensCon, το μεγαύτερο Pop Culture Festival στη χώρα μας και αυτή τη φορά στο Κλειστό Στάδιο Φαλήρου Ταε Κβο Ντο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το event σχεδιάστηκε στα πρότυπα συνεδρίων παγκοσμίου βεληνεκούς για να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε πλα΄νήτες περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου. Οι επισκέπτες απόλαυσαν μια πληθώρα εκδηλώσεων, διαδραστικών παιχνιδιών και ξεχωριστών εμπειριών, που ήσαν ειδικά αφιερωμένες στα κόμικς, τον κινηματογράφο, τα video games, και τα επιτραπέζια παιχνίδια.
Το ξενοδοχείο Νεστόριον Nestorion Hotel ως γνωστόν βρίσκεται πλησίον του Κλειστού Σταδίου και στέγασε για λίγος εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με τα πόδια από την Ζεφείρου και διαμέσου του κτηριακού συγκροτήματος Faliro World ή διαβαίνοντας το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πλατεία νερού, λιμάνι Παλαιού Φαλήρου και κατά μήκος του γηπέδου ποδοσφαίρου να βρεθείτε στην είσοδο. Οι αποστάσεις είναι περίπου οι ίδιες και προτεινόμενη είναι αυτής της από οδό Ζεφείρου.
Στέλεχος του Nestorion Hotel επισκέφθει την έκθεση και συζήτησε με καλιτέχνες και δημιουργούς για σχετικά ζητήματα που άπτονται του χώρου της διασκέδασης και χαλάρωσης στα ξενοδοχεία. Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το event





















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου