Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ μελιού στο Φάληρο, ΣΕΦ, κοντά στο ξενοδοχείο Nestorion

Μέλι στο #Φάληρο, #ΣτάδιοΕιρήνηςκαιΦιλίας, 3 χιλιόμετρα από το #NestorionHotel. Την έκθεση επισκεφθήκαμε και ενθουσιαστήκαμε από το πλούτο της παραγωγής της ελληνικής φύσης σε αυτό το είδος. Οι 'Έλληνες παραγωγοί με πολύ μεράκι και ευρηματικότητα έχουν αναδείξει το προϊόν σε ωραίες συσκευασίες, και με σύγχρονο εξοπλισμό παράγουν δημιουργούν νέα προϊόντα πρωτοτυπούν στην ελληνική και ξένη αγορά. Από νησιά του Αιγαίου, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Μακεδονία 134 περίπτερα ήσαν το ένα καλλίτερο από το άλλο. Όλων ο λόγος ήταν μελωμένος, καλοσυνάτος, το χαμόγελο χρυσαφένιο το πρόσωπο διαφανές και λαμπερό. Μπορούσες να βρεις μέλι και από το πιό απίθανο φυτό, δένδρο. Αρώματα, γεύσεις μαγευτικές, συνοδευτικά και γλυκίσματα για όλα τα γούστα και τις δραστηριότητες. Μυθικό το ελληνικό μέλι από μιαν άκρη της Ελλάδος στην άλλη. Απέραντη αγάπη στο είδος. Ειδίκευση και αυτόνομη εξειδίκευση σε πείσμα των δύσκολων καιρών με βραβείο την επιτυχία, την περηφάνια και τελικά το εμπορικό κέρδος, την επιβίωση.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έκθεση και σύντομα κατάλογο εκθετών και δρόμους μελιού στην Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια.

#Κυψέλη και #αγάπη
#γύρη, #μέλι, #μελίσσι
#βασιλικόςΠολτός
#κεραλοιφή











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου