Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Good news from China

Good news from China.
Μυθολογία, αρχαιολογικοί θησαυροί, το γαλάζιο της θάλασσας, ρομαντισμός, νυχτερινή ζωή, shopping… Με αυτόν τον τρόπο οι επαγγελματίες του τουρισμού προωθούν την Ελλάδα στους Κινέζους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Και αυτοί είναι αναρίθμητοι, αφού σταθερά τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια το χρόνo, μόνο στην Ευρώπη! Ο αριθμός των θεωρήσεων (Visa) που εκδίδουν οι ελληνικές προξενικές αρχές δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα των Κινέζων που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Από το 2010 μέχρι σήμερα, ο αριθμός των θεωρήσεων από Πεκίνο, Σαγκάη και Γκουαντζού έχει σχεδόν εξαπλασιαστεί! Οι περισσότεροι ταξιδεύουν στην Ελλάδα με Visa που έχει εκδοθεί για άλλη χώρα της Schengen (π.χ. Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) στο πλαίσιο ενός τουριστικού «πακέτου» επίσκεψης δύο ή περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών.
Διάβασε περισσότερα: http://bluebirds.gr/ragdaia-ayksisi-toyriston-apo-pekino-kai-sagkai-oi-kinezoi-anakalyptoyn-tin-ellada!.aspx / Copyright © Bluebirds.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου